Rendezvényhelyszín

1051 Budapest, Erzsébet tér 11.

A Design Terminál otthona egy egyedülálló műemléképület Budapest szívében. Az egykori buszpályaudvar mai, megújult formájában egyike a város legizgalmasabb rendezvényhelyszíneinek, mely kiváló választás a legkülönbözőbb vállalati rendezvényekhez: sajtótájékoztatókhoz, ügyfélpartikhoz, konferenciákhoz, bemutatókhoz. A Design Terminál épülete a belváros állandóan nyüzsgő fesztiválhelyszíne, az Erzsébet téri Akvárium klub mellett található, az Andrássy út, Váci utca és Fashion Street által fémjelzett bevásárlónegyed közepén, a VI-VII. kerületi designnegyed közvetlen szomszédságában. A helyszín villamossal, busszal és metróval is könnyedén megközelíthető, parkolási lehetőség az Erzsébet téri mélygarázsban és a Kempinski Hotel Covinus parkolójában.

Konferenciaterem

120 FŐ

A szekciótermekké is átalakítható konferenciaterem lehetőséget kínál a legkülönbözőbb rendezvények lebonyolítására; konferenciák, előadások, sajtótájékoztatók megtartására, illetve alkalmas installációk felállítására. A legmodernebb technikai felszereltségnek köszönhetően mozielőadásra is megfelelő helyszín lehet, mivel a terem teljes mértékben sötétíthető.

120 FŐ

Pavilon

40 FŐ

Az épülettel szemben, a bejárat előtti sétány túloldalán egy modern, közel 90 négyzetméteres rendezvénypavilon található. Legfőképpen flexibilis, mozgatható, alakítható tulajdonságainak köszönhetően többféle funkciónak felel meg. A Pavilonban sor kerülhet szakmai workshopok, előadások, vetítések megrendezésére, de akár kiállítások és kereskedelmi találkozók rendezvényhelyszíneként is kiválóan alkalmas.

40 FŐ

Tetőterasz

120 FŐ

Az épület második emeletén található szabadtéri terasz önállóan is helyet adhat a legkülönbözőbb közösségi eseményeknek. A megújult Erzsébet térre, a gyönyörű Szent István Bazilikára és az impozáns Anker-házra nyíló kilátás harmonikusan ötvözi a klasszikus eleganciát a kényelemmel és a legmodernebb technikákkal. Ezért az egyedülálló és megkapó kilátásért - így a tökéletes hangulat garantálásáért - feltétlenül érdemes a szabadban tervezett programok helyszíneként a Design Terminál tetőteraszában gondolkozni.

120 FŐ

Kapcsolatfelvétel