Not Knowing Lab Workshop

Hallottál már a ’Not Knowing’-ról?

 

A ’Not Knowing’ nyerte el 2015-ben az Év Legjobb Menedzsment Könyvének járó díjat Nagy-Britanniában. Társszerzője, Steven D’Souza március 3-án Budapestre érkezik, hogy a Not Knowing Lab Workshop keretében adja át a résztvevőknek azt az új látásmódot, amely segít az üzleti szféra szereplőinek, hogy könnyebben megbirkózzanak a jelenlegi - folyton változó, bizonytalan, ugyanakkor rendkívül összetett, zavaros - üzleti környezettel.

 

Steven D’Souza nemzetközi tanácsadó, coach, vezető oktató, három sikerkönyv írója, aki neves üzleti iskolákban és vállalatoknál segíti a vezetők munkáját világszerte.

 

A Not Knowing Lab Workshop saját élményen keresztül, interaktív módszerekkel tanít meg arra, hogyan lássuk meg bizonytalan körülmények között is lehetőségeket. Hogyan boldoguljunk olyankor, amikor tudásunk határához értünk. Hogyan hívjuk elő kreativitásunkat azokban az új helyzetekben, amelyeket még sohasem tapasztaltunk.

 

A workshop segítségével megtanulhatjuk, hogy ne csak túléljük a változásokat, ne csak elviseljük az ismeretlent, hanem vegyük észre, fedezzük fel és használjuk ki ezek előnyeit.

 

Szervező: OD Partner – Változásmenedzsment, szervezetfejlesztés, HR tanácsadás

 

Jegyvásárlás: https://notknowingbudapest.eventbrite.com

2016. Március 03.
Design Terminál 1051 Budapest, Erzsébet tér 11.
add to google calendar add to outlook / ical
A rendezvény szervezője
OD Partner