MI a Te sztorid? #2

Mit csinál egy szövegíró?

Hogy telnek egy cukrász mindennapjai?

Az informatikusok tényleg mind jól keresnek?

 

Sokszor fordultak meg ilyen és ezekhez hasonló kérdések a mi fejünkben is, amikor megpróbáltuk kitalálni a választ a “Mi leszel, ha nagy leszel?” kérdésre. A Mi a Te sztorid programsorozatot éppen azért hoztuk létre, hogy egy kötetlen, nyílt beszélgetés keretében közösen találjuk meg ezekre a válaszokat.

 

Minden alkalommal különböző szakmák képviselői mutatkoznak be és mesélik el, hogy mi az Ő sztorijuk: hogy mit is jelent a munkájuk valójában, mivel telnek mindennapjaik, és hogy hogyan jutottak el oda, ahol most tartanak – például, hogy mit kellett tanulniuk, vagy éppen, hogy hova kellett elutazniuk hozzá.

 

Januári vendégeink:

 

PŐCZE BALÁZS - a Mito + a haverok kreatív igazgatója, aki azon túl, hogy két társával létrehozta a fenti ügynökséget, az új szövegíró generáció képzésére is nagy figyelmet szentel Intro nevű programjával.

 

TAKÁCS ÁKOS - a Red Bull marketing managere, aki diák brandmanagerből nőtte ki magát a cég egyik legmeghatározóbb emberévé, miközben megálmodta és létrehozta a Red Bull Pilvakert.

 

Szóval ha kíváncsi vagy, hogy mit is jelentenek azok a szakok, szakmák, munkatípusok, amiket eddig csak névről ismertél, akkor gyere el, és hallgasd meg ezt hús-vér művelőiktől.

 

https://www.facebook.com/events/782066598582237/

http://www.igydolgozunkmi.hu/mi-a-te-sztorid/

2016. Január 22.
Design Terminál | Záboji B. Péter terem 1051 Budapest, Erzsébet tér 11.
add to google calendar add to outlook / ical