Get in the Ring! – A világ egyik legnépszerűbb startup versenye Magyarországon

Az Enterprise Hungary elhozza Magyarországra a startup-ok „olimpiáját”, a Get in the Ring-et, ahol a legjobbak küzdenek meg egymással a nemzetközi befektetőkért.

 

A versenyben egy bokszmérkőzéshez hasonlóan két startup csapat egy-egy képviselője száll ringbe, ahol öt menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő ötletük vagy vállalkozásuk nyújtja a jobb befektetési lehetőséget.

 

A Get in the Ring-et 2009-es indulása óta már 80 országban rendezik meg, ez alkalommal a nemzetközi döntőnek a kolumbiai Medellin ad otthont 2016 márciusában. Idén hazánkban két helyszínen zajlik majd a küzdelem, Debrecenben és Budapesten. A debreceni forduló győztesei automatikusan bekerülnek az országos döntőbe, mely a Corvinus Egyetem aulájában kerül megrendezésre, az InCube vállalkozásfókuszú diákszervezet közreműködésével. 

 

Budapest döntő - november 25-én!

 

A verseny fővédnőle: Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke Házigazda: Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszter helyettese

 

A verseny fődíjai:

-  Europe Challenge" európai startup körút 1,5 M Ft értékben a startup és ötlet kategória győzteseinek.

- 100 nap irodahasználat a Kaptárban, közel 500 e Ft értékben.

-  A győztes csapat képviseli hazánkat a kelet-európai döntőn 2016. január 18-án

 

A zsűri tagjai:

Nagy Csaba ( MFB, vezérigazgató), Vámos Zoltán (GE, technológiai igazgató), Vinnai Balázs (Misys Digital Channel, ügyvezető), Böszörményi Nagy Gergely (Design Terminál, főigazgató), Vecsenyi János ( BCE, professor emeritus), Csuhaj V. Imre ( Széchenyi Tőkealap- kezelő Zrt. vezérigazgató), Várady Zoltán (Corvinus Kockázati tőkealap-kezelő Zrt. Vezérigazgató), Barta Zsolt (TALENTn program ötletgazda, Silver Kiadó Kft. ügyvezető igazgató)  

 

A két hazai fordulóra még 2015. november 17. kedd 12:00-ig lehet jelentkezni a verseny weboldalán: http://www.getinthering.hu/ címen.

 

A Get in the Ring-re olyan csapatok jelentkezését várják, akik innovatív ötletükkel vagy 5 évnél fiatalabb startup vállalkozásukkal szeretnék megmérettetni magukat.

 

A fővárosi döntőre itt tudsz regisztrálni:

https://www.eventbrite.com/e/get-in-the-ring-national-final-hungary-budapest-tickets-19323956474

 

2015. November 25.
Corvinus Egyetem, Aula 1093 Budapest, Fővám tér 8.
add to google calendar add to outlook / ical