Magyar vállalkozások Amerikában

Magyar vállalkozások Amerikában

SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2015. június 15.

 

A Design Terminál szervezésében ezúttal nyolc hazai vállalkozás mutatkozott be a tegnap záródott Northside Fesztivál programján. Közülük a Publish Drive máris meghívást kapott egy New York-i mentorprogramba.

 

Nyolc magyar vállalkozás vett részt június 8-14. között New York-ban a 7. Northside Fesztiválon, melynek idén Magyarország volt a díszvendége. A Design Terminál, a Balassi Intézet és a Magyar Turizmus Zrt. partnerségében kiírt  pályázat nyertesei a Tep, az AeroGlass, a PublishDrive, a Shapr3d, a MosaicLights, az UniBreeze, a Funspotter és a MIXY lett, akik egy-egy csapattagot delegálhattak a Northside Innovation-re. Az innovációs fesztivál évről évre a legígéretesebb startupokat és a digitális iparág legjelentősebb szereplőit gyűjti össze, hogy népszerűsítse a vállalkozói szemléletet és bemutassa az innovatív fejlesztéseket.

 

A Design Terminál támogatásával már több, mint 50 ígéretes hazai vállalkozás jutott ki olyan nemzetközi szakkiállításokra és vásárokra, mint az amerikai Northside Festival, és a South by Southwest, vagy a London Fashion Week, és a Design Days Dubai, melynek legfontosabb célja a piaci validáció, valamint az üzletszerzés.

 

További információk: http://northside.designterminal.hu/


Sajtóközlemény letöltése