Konzultációs program

A Konzultációs Program keretében kreatívipari vállalkozók havi rendszerességgel konzultálhatnak a Design Terminál munkatársaival és a tevékenységbe bevont szakmai partnereivel. A találkozók alkalmával olyan kérdések kerülnek előtérbe, mint az üzletfejlesztés, termékfejlesztés, UX, a marketingkommunikáció, iparjogvédelem és egyéb vállalkozást érintő témakörök.

Jelentkezz a Konzultációs Programra!

A Design Terminál Konzultációs Programja ingyenes tanácsadást biztosít kulcsmentorainkkal és szakértőinkkel. Jelentkezz, töltsd ki ezt a rövid űrlapot és mondd el mi a legnagyobb kihívásotok jelenleg! Összekötünk téged olyan szakemberekkel, akik hasznos ötletek és lehetséges megoldások felé vezetnek egy 60-90 perces beszélgetés keretében.

Jelentkezz a konzultációs programra

Kinek szól?

  • Design cégeknek
    Divat- formatervezés és tárgyalkotás területéről érkező vállalkozások jelentkezhetnek, melyek már a piacra léptek termékükkel vagy rendelkeznek működő prototípussal. Jelentkezz, hogy szakértőinktől tanácsot kapj márkakommunikációs, üzletfejlesztési vagy iparjogvédelmi kérdésekben!
  • Tech Startupoknak
    Korai fázisú startupok és már ügyfelekkel rendelkező vállalkozások számára egyaránt elérhető a Konzultációs Program, mely keretében a mentorprogram kulcsmentorait és további szakértőit bevonva segítünk személyes konzultáció keretében. Jelentkezz termék-, üzletfejlesztési vagy iparágspecifikus kérdéseiddel és megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb szakértőt!
  • Smartcity projekteknek
    A városi környezet megújítását célzó termékek, szolgáltatások és módszertanok létrehozására törekvő csapatok jelentkezhetnek. A konzultáció nyitva áll ötletfázisú és érett projektek számára is

Ismerd meg a szakértőinket

Úgy érzed többre is készen állsz?

Szakértői kör / Partnerek

Szabadalmi, védjegyeztetési és újdonságkutatási kérdések
Pénzügyi, illetve befektetőkkel kapcsolatos kérdések
Márkaépítési, kommunikációs kérdések
Szervezetfejlesztési, humán erőforrás kérdések
Jogi kérdések