Jövőre is lesz Brain Bar Budapest | Már kaphatók a jegyek Európa legnagyobb jövőfesztiváljára

2016. 12. 15.

2017-ben visszatér Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar Budapest. A háromnapos eseményen ismét terítékre kerülnek a legizgalmasabb technológiai, üzleti, kulturális és politikai trendek, és közel ötven elismert személyiség ütközteti vízióját szerte a világból.

A Brain Bar Budapestet nemrég Magyarország leginspirálóbb eseményének választották, melyre jövőre közel hétezer embert várnak. A 2017-es programban olyan témák kaptak helyet, mint a mesterséges intelligencia térhódítása, a gyermekvállalás 21. századi kihívásai, a nagyvárosi élet jövője, a technológia és a szex kapcsolata, a fajok tömeges kihalásának problémája, az időutazás vagy éppen a földönkívüli élet lehetőségei.


A Brain Bar Budapest előadói közül tízet máris bejelentettek a szervezők. A 2017-es fesztiválra Magyarországra érkezik többek között Peter Sunde, a Pirate Bay társalapítója, George Friedman világszerte ismert geopolitikai elemző, Carol Cleland asztrobiológus és Kevin Zollman, a játékelmélet egyik legelismertebb szakértője. Bemutatja innovációit Simone Giertz svéd-amerikai robotépítő művész, és előad Barabási Albert-László hálózatkutató, valamint Shane Tusup, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzője is.

 

A fesztiválhoz kiemelt támogatóként csatlakozik a Magyar Telekom, és nemzetközi médiapartnerként a világszerte kedvelt Wired magazin.

A Brain Bar Budapestet 2017. június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. Jegyek már kaphatók a http://brainbarbudapest.hu oldalon.


A Brain Bar Budapest számokban

A 2016-os Brain Bar Budapesten ötezer érdeklődő vett részt, és negyven országból tizenkétezer ember követte a fesztivál internetes közvetítését. A teljes egészében angol nyelvű eseményhez főtámogatóként csatlakozott a Google, és médiapartnerként a világ egyik legolvasottabb üzleti és technológiai lapjának számító Wired magazin.

 

 

Social media:

http://facebook.com/brainbarbudapest

http://instagram.com/brainbarbudapest

http://twitter.com/brainbarbp

Brain Bar Budapest Aftermovie